Aeotec Wallmote quad probleem

Hoi allemaal

Ik heb een Aeotec Wallmote quad met de volgende flow

Als ik deze flow via de app activeer werkt het allemaal prima. Als deze flow met de Wallmote quad actieveer gaan de lampjes 100% aan en dan gelijk naar 1% dimmen of andersom.

Als ik deze flow koppel aan de Wallmote quad door middel van 1x drukken of swipen werkt het ook perfect.

Het gaat alleen mis als ik de flow koppel aan “lang ingedrukt houden”

Ik krijg een beetje het idee dat de flow 2x achter elkaar gestart word

Iemand een idee?

Daan

Ik heb inmiddels deze flow gemaakt om te testen

En inderdaad als ik de flow trigger met de Wallmote quad dan telt hij er 2 bij op.
Hij start dus 2x de flow op
Ik denk dat het een bug is in de Aeotec app

Als dat zo is, heb geen idee en kan het niet controleren (heb geen aeotec) dan ben je misschien wel de gelukkige om een bug te vinden. In dat geval even een melding maken bij de devolper

Ga ik doen. Thanx

Tot de bug is verholpen heb ik een workaround verzonnen om de Wallmote toch goed te laten werken.
Ik post die maar even hier, misschien heeft iemand anders er nog wat aan.

Wat ik gedaan heb is een teller gemaakt die zorgt dat de flow maar 1x per sec gestart kan worden.

Het is niet ideaal maar het werkt voor nu perfect

Daan

Eindelijk terug koppeling gehad van Athom

Het probleem wat je gemeld hebt is geen bug maar eerder een feature. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om een logische waarde aan te sturen waarmee je vervolgens een lamp dimt. Dit wordt ook duidelijk doordat er tussen haakjes (5x per seconde) staat, wat duidelijk maakt dat deze actie maximaal 5x per seconde de flow start.

Vreemd verhaal. 1x een flow starten door lang drukken is dus niet mogelijk.
Ik ga in ieder geval voor iets anders kiezen